BRESSO

View Video BRESSO
Youtube

BRESSO je model kolica koji kombinuje eleganciju sa modernim dizajnom.
Zanimljiva kombinacija tkanina, eko-koža, jedinstven oblik kolevke i aluminijumski ram samo su neke od osobina po kojima ovaj model privlači pažnju.
Velika funkcionalnost kolica zadovoljiće potrebe i kupaca koji ne prihvataju nikakav kompromis.

Kolevka Bresso će obezbediti udobnost i sigurnost dece. Dušek napravljen od kokosovih vlakana otporan je na vlagu čime će osigurati izdržljivost. Kolevka ima pokretnu ručicu za podešavanja pozicije naslona. Mrežica za ventilaciju na tendi obezbediće dodatni protok vazduha. Važno je napomenuti da BRESSO model na kolevci ima mogućnost da u potpunosti otvorite ventilacioni panel. Zimska navlaka sa rajsferšlusom je veoma pogodna za postavljanje.

Sportski deo pruža udobnost i sigurnost. Bezbednosni pojas sa 5 tačaka vezivanja obezbediće stabilnu poziciju za vaše dete. Rukohvat pruža dodatnu zaštitu i udobnu podršku malom putniku. Naslon za noge izrađen od kvalitetne eko-kože izgleda sjajno i jednostavna za održavanje i čišćenje.

Bresso je napravljen na takav način da će apsorbovati turbulenciju nastalu usledn neravnih površina. DMS sistem memorisanja smera kretanja sprečiće spontane rotacije prednjih točkova i sprečiti nepotrebne vibracije i udarce kod ponovnog dodira sa tlom. Prednji točkovi su opremljeni SAS sistemom čime će se udobnost vožnje znatno povećati. Male dimenzije rama omogućiće vam lako pakovanje kolica u prtljažnik automobila i omogućiti više prostora.

BOJE RAMA

TEHNIČKI PODACI

DEZENI

White

Graphite